Blade

Knivskarpe barberblade

Kun det bedste er godt nok for entusiaster. Svensk stål er blandt verdens bedste, og vi har udpeget det bedste, der findes, til vores barberblade. Stålet forvandles til seks barberblade bestående af fem blade til barbering samt et præcisionsblad, der sidder på toppen, til de svære steder. Barberbladene er placeret med rigeligt luft mellem sig for at undgå, at de stopper til efter få barberinger.

Læs mere Luk

Mere luft mellem bladene

Vi har sørget for, at der er rigeligt med luft mellem bladene. Typisk ved billigere barberskrabere er, at barberbladende stopper helt til allerede efter to til tre barberinger. Det skyldes manglende afstand - dette er dog ikke tilfældet med vores barberblade! Skyl blot barberbladet under vandhanen, og så har du fjernet hår og skum fra bladene.

Præcisionsblad

På toppen af alle vores barberblade finder du vores præcisionsblad. Præcisionsbladet er ideelt til de irriterende hår lige under næsen, skæg- eller bikinilinjen -- vores præcisionsblad er skabt til at barbere selv de sværeste steder.

Svensk stål

Kun det bedste er godt nok for entusiaster. Svensk stål er blandt verdens bedste, og vi har udpeget det bedste stål der findes til vores barberblade. Vores barberblade er så skarpe, at skæremodstanden mod dine hår er reduceret til det halve i forhold til traditionelle barberblade. Det efterlader din hud pæn og glat. Du vil opleve, at irritation af huden er fortid, og at risikoen for infektion efter barbering er formindsket.

Aloe vera & Vitamin E

Vi ville skabe barberblade ud over det sædvanlige til glæde for vores medlemmer. Vores barberblade indeholder derfor en fugtighedsstrip bestående af vitamin E og aloe vera, som opstrammer og reparerer din hud. Desuden efterlader den huden blød, smidig og tæt barberet gang på gang. Det giver velvære.


Hjulet

Hvorfor er der gummi under traditionelle barberblade, når det skaber friktion som et viskelæder, der køres mod huden? Vi ville derfor være innovative og levere vores svar på kærlighed. Det indbyggede hjul er med til at give dig en så blød og behagelig barbering som overhovedet mulig. På barberbladet er et lille hjul, som bevæger sig i takt med dine bevægelser. Ligesom hjulene på en cykel. Dette er med til at reducere pludselige ryk og mindsker risikoen for, at du skærer dig.

Individuel indpakning

Hvor trives bakterier bedst? I varme og fugtige omgivelser hvilket ofte findes på badeværelser. Barberblade købt i supermarkedet har ofte været åbnet og udsat for bakterier, men det er slut nu. Alle dine barberblade er pakket enkeltvis i sterile indpakninger, som sikrer, at du får et friskt og bakteriefrit barberblad hver eneste gang.

Kromskaftet

Kromskaftet

Kun det bedste er godt nok for entusiaster! Vi har undersøgt markedet til bunds, besøgt fabrikker og afprøvet adskillige forkromninger. Efter over et års research har vi omsider fundet det rette match. Vores eksklusive kromskaft er forkromet hos en af verdens bedste fabrikker, som har formået at gøre forkromning af enhver genstand magisk flot. Så flot at den står stolt på badeværelset, og enhver, der beskuer den, vil misunde dit nye eksklusive kromskaft.

BEMÆRK, barberblade medfølger ikke!

Metalskaftet

Metalskaftet

Vores luksuriøse skaft er både praktisk og elegant. Vi mener, at det er en skam at gemme skraberen væk i en skuffe. Den passer ind i alle badeværelser og brusebade. Skaftet er lavet af solidt metal, har en lang holdbarhed samt en perfekt vægtbalance, som gør, at skraberen ligger naturligt i hånden. Ydermere er bagsiden beklædt med skridsikkert gummi, som giver en tryg og fast håndtering af skraberen under alle tænkelige forhold.

Holderen

Holderen

Kun det bedste er godt nok for entusiaster. Derfor er vores holder lavet af et stykke 100 % rent aluminium, som er blevet håndslebet og pudset. Designet gør, at din barberskraber kan stå flot fremme på badeværelset. Den sikrer ligeledes, at dine barberblade holdes tørre, hvilket forlænger levetiden, da det mindsker kalkaflejringer. Form møder naturligvis funktion – og derfor har vi indbygget et skridsikkert underlag, der beskytter bordpladen mod ridser.

Rejseetuiet

Rejseetuiet

Vi lytter altid til feedback og prøver at imødekomme så mange ønsker som overhovedet muligt. Et af de helt store ønsker har været et rejseetui. Det har til formål at beskytte din barberskraber og dine barberblade under rejse, såvel som hjemme i skuffen eller på hylden. Det ventillerede etui mindsker dannelsen af bakterier og beskytter dine barberblade bedst muligt. Værsgo’, så du klar til rejsen.

Forkæl en
du holder af

Med en gavepakke fra Barberklingen giver du op til et halvt års forbrug af barberblade, der er lavet af svensk stål, og samtidig støtter du dansk iværksætteri.

  • 1 luksuriøst metalskaft
  • 1 rejseetui
  • 12 knivskarpe blade