Dit fleksible medlemskab i

3 SIMPLE SKRIDT

HVOR OFTE?

Fortæl os hvor ofte du barberer, og du vil modtage dine forsyninger, præcis når du har behov for dem.

FØRSTE LEVERANCE

1-2 hverdage efter bestilling modtager du dine første 2 barberblade + skaftet. Det er hvad vi kalder for selvforkælelse.

DU HAR KONTROL

Du bestemmer over dit medlemskab. Der er ingen binding og du kan til enhver tid sætte det i bero eller stoppe det helt.

OG HVIS DET IKKE ER NOK…

FRI FRAGT

Vi hader skjulte omkostninger! Derfor leverer vi i hele Danmark kvit og frit.

FLEKSIBILITET

Skift hvor hyppigt du vil modtage blade, så snart du er blevet medlem, med få klik.

KVALITET

Din nye skraber er udarbejdet med kærlighed & respekt for barbering – af barberings entusiaster.

BLIV MEDLEM I DAG

Bedre & veltænkt alternativ

De fleste af os har længe måtte vælge mellem de dyre mærkebrands og lavkvalitets skrabere, der er en skændsel for vores hud. Vi indså, at der måtte være et smartere alternativ, som foruden at være til at betale, også kunne konkurrere med mærkebrands på kvalitet. Derfor tog vi initiativ og ansvar som barberingsentusiaster og skabte Barberklingen.

Barbering gjort simpelt

Hvor ofte har vi ikke alle sammen glemt at købe nye barberblade, og derfor været nødsaget til at pine vores ansigt og hud med sløve blade? Den entusiastiske tankegang er, at kun det bedste er godt nok. Derfor mener vi, at det er på tide at slippe bekymringen om øm og irriteret hud efter barbering. Heller ikke indkøb af nye blade skal længere fylde din dagligdag med bekymring. Nej, vi sender nemlig dine nye kvalitetsblade hjem til dig hver eller hver anden måned, og vores forsendelser passer ind i din postkasse.

Kvalitet behøver ikke at være dyrt

Mange associerer kvalitet med noget meget dyrt – det kan eksempelvis være luksuriøse biler eller ure. Vi ønskede at gøre op med den forestilling, at skabe et alternativ, der var mindst lige så godt som mærkebrands til en pris, vi alle kan betale. Vi har ikke nogen fancy indpakninger, tv-reklamer eller sponsorer tennisstjerner, hvilket betyder, at vi kan levere dine blade til den halve pris af, hvad du betaler i butikkerne – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi ønsker at hjælpe

Vi ønsker at hjælpe til en smartere barbering af højeste kvalitet. Nøjagtigt ligesom dig bryder vi os heller ikke om uforudsete overraskelser. Derfor har vi valgt at holde det så simpelt som muligt. Vi binder ikke vores medlemmer. Du kan til enhver tid opsige fra dag-til-dag ved at logge ind på din medlemsside og afmelde med få klik. Vi har ikke skjulte fragtpriser, og vi leverer derfor vores forsendelser med fri fragt i hele Danmark. Kortgebyrer og andre gebyrer er der heller ingen af. Med andre ord – der er intet med småt.

Læs vores

OFTE STILLET SPØRGSMÅL

Prøvepakken

Kan jeg prøve skraberen inden jeg bliver medlem?

Det kan du tro, at du kan! Du er nemlig ikke forpligtiget til at modtage flere leverancer udover prøvepakken. Du har nemlig fuld kontrol over dit medlemskab – du kan b.la. blot sætte dit medlemskab i bero med det samme. 

Når du har gennemført et af medlemskaberne, så går du ind på din profilside og vælger Sæt medlemskab i bero. Så modtager du ikke flere barberblade, før du aktiverer medlemskabet igen.

Når du har givet vores barberskraber et forsøg, eller har behov for nye barberblade, kan du aktivere medlemskabet igen fra din profilside. Her vil du have valgmuligheden for at vi sender barberblade med det samme eller venter til en anden dato. Super simpelt, ingen håndjern og maks fleksibilitet ! 😉
skaermbillede-2017-02-05-kl-00-50-09

Kan i sende min første opfyldningsrunde senere?

Det kan du tro, at vi kan! Vi sender dig din første opfyldningsrunde á 4 barberblade 14 dage efter tilmelding, simpelthen fordi vi vil sikre at du ikke står og mangler barberblade lige pludseligt. Dog kan du altid rykke datoen lige så langt ud i fremtiden du vil. Du bestemmer selv hvornår og hvor ofte vi skal sende dig barberblade igen. 

Når du har gennemført et af medlemskaberne, så går du ind på din profilside og udsætter forsendelsen via. kalenderen.

Super simpelt, ingen håndjern og maks fleksibilitet ! 😉

skaermbillede-2017-02-05-kl-01-00-47

Hvad hvis jeg kun vil have prøvepakken?

Intet problem! Du har som udgangspunkt 14 dage til at opsige dit medlemskab, inden vi sender dig nye barberblade. Opsigelsen sker fra din profilside under leveringsplan. Beslutter du dig for at vende tilbage på et senere tidspunkt, kan du altid genaktivere medlemskabet fra din profilside igen. Vi kommer absolut til at savne dig! 🙁

Hvor hurtigt kommer min prøvepakke frem? Jeg er blevet langskægget!!

Uden klinger du’er helten jow ikke! Rent faktisk benytter vi os af de hurtigste leverandører, til at levere din prøvepakke. Hvis du bestiller inden kl.14.30 på en hverdag eller søndag kl 15:30, så ligger din forsendelse (forventet) i din postkasse efterfølgende dag inden kl 07:00 om morgenen! Vores leverandør har nøglerne til 99% af landets opgange, da de har omdelt morgenaviser de sidste mange år. Yes, det er lynhurtige brevduer vi bruger! 😉

Medlemskabet

Hvad koster efterfølgende barberblade?

Du betaler kun for det hvad du modtager fra os. Du bestemmer selv hvornår og hvor ofte vi skal sende barberblade til dig. Vi sender dig opfyldningsblade i en pakke á 4 barberblade til én fast lav pris på 99kr. (fri fragt) og leveret direkte til din postkasse.

Jeg vil selv bestemme hvornår jeg vil købe barberblade, tilbyder i det?

Det kan du tro! Rent faktisk er der mange af vores medlemer, der ønsker at køre med længere intervaller end vi tilbyder eller ønsker blot at købe barberblade når det passer dem. Du skal blot sætte dit medlemskab i bero lige så snart du er tilmeldt. Når det er ved at være tid til nye barberblade, skal du blot aktivere medlemskabet og vælge afsendt i dag. Vores sytem opretter automatisk herfra en ordre på 4 nye barberblade til dig, og du kan trygt sætte dit medlemskab i bero igen, til næste gang du har behov for nye barberblade.

skaermbillede-2017-02-05-kl-01-42-32

Jeg barberer mig ikke så ofte og har derfor ikke behov for blade så hyppigt?

Barbering er en personlig ting, og derfor har vi lavet Barberklingen så fleksibel som overhovedet mulig – netop så vi passer ind til alles behov. Du kan til enhver tid sætte dit medlemskab i bero eller udskyde dine forsendelser ud fra kalenderen på din profilside.

Er der nogen bindingsperiode og er det let at opsige?

Livet burde være let – så hvis du ikke ønsker at fortsætte med dit medlemskab, er det let at opsige dit medlemskab helt uden varsel, ved at logge ind under ‘Min Profil’.

Hvis du ønsker at tage en pause, kan du til enhver tid sætte dit medlemskab i bero indtil du har behov for nye blade.

Barberbladet

Hvor mange barberinger holder jeres blade til?

Det er et utroligt godt spørgsmål! Nogle af vores medlemer skifter blad én gang om måneden og andre hver mandag 😉 Hvis du barberer dig dagligt, anbefaler vi et nyt frisk blad hver mandag morgen. Det holder din barbering frisk og skarp – så er det også lettere at huske!

Om ikke andet, så er barbering en personlig ting. Det afhænger af din hud, hår og hvor skarp du ønsker din barbering. Så er det ultimativt en personlig præference. Du kan altid justere op/ned i hyppigheden samt hvornår vi skal sende, så det passer dine behov. 

Har i barberblade til kvinder? Vi betaler ALT for meget i dag!

Det kan du bestemt tro vi har! Vi har utrolig mange glade og tilfredse kvindelige medlemmer i dag 😀

Rent faktisk er vores barberblade udviklet både til kvinder og mænd lige fra start af. Vi har et hjul som sidder under bladene, der især er effektivt når man barberer ben eller bodyshaver under bruseren. Den sikrer at skraberen kører som en drøm og man kan navigere rundt med den uden besvær. Årsagen til at vi kom på idéen med hjulet, var at vi var så trætte af at alle de andre skrabere på markedet kan finde på at “sætte sig” på huden og give et pludseligt ryk når man bodyshaver. 

Har jeres barberskraber et blad til hårene under næsen samt kanter?

Ja, alle vores barberblade er udstyret med 5+1 blade. På toppen af alle vores barberblade finder du vores nyudviklede præcisionsblad. Om det gælder de irriterende hår lige under næsen, skæglinjer eller bikinilinjen – så er vores præcisionsblad skabt til netop alle formål.

BLIV MEDLEM I DAG