Vælg et af medlemskaberne for at modtage prøvepakken

Når du er tilmeldt, kan du sætte det i bero med det samme eller annullere det helt fra din profil side. Der er ingen binding og ingen forpligtelser.5 - 7 B A R B E R I N G E R / U G Ehver 4. uge
modtager du 4 nye barberblade

  • 4 barberblade af svensk stål

  • Aloe vera & Vitamin E

  • Fri fragt & Ingen binding3 - 5 B A R B E R I N G E R / U G Ehver 8. uge
modtager du 4 nye barberblade

  • 4 barberblade af svensk stål

  • Aloe vera & Vitamin E

  • Fri fragt & Ingen binding1 - 2 B A R B E R I N G E R / U G Ehver 12. uge
modtager du 4 nye barberblade

  • 4 barberblade af svensk stål

  • Aloe vera & Vitamin E

  • Fri fragt & Ingen binding

PRØVEPAKKEN

1-2 hverdage efter bestilling modtager du dine første 2 blade + metalskaftet. Sendt direkte til din postkasse. Det er hvad vi kalder for selvforkælelse.

MEDLEMSKABET

Efter 2 uger afsender vi din første opfyldningsrunde á 4 barberblade. Du kan altid rykke datoen frem via. din profilside fra kalenderen. Vi vil bare sikre du ikke løber tør for barberblade.

DU HAR KONTROL

Du bestemmer over dit medlemskab. Du kan forskyde forsendelser via. kalenderen, tilpasse hvor ofte vi sender blade ugebasis, sætte medlemskabet på pause eller opsige det helt – alt sammen med øjeblikkeligt virkning. Det kalder vi for ingen håndjern!

Prøvepakken

Kan jeg prøve skraberen inden jeg bliver medlem?

Det kan du tro, at du kan! Du er nemlig ikke forpligtiget til at modtage flere leverancer udover prøvepakken. Du har nemlig fuld kontrol over dit medlemskab – du kan b.la. blot sætte dit medlemskab i bero med det samme. 

Når du har gennemført et af medlemskaberne, så går du ind på din profilside og vælger Sæt medlemskab i bero. Så modtager du ikke flere barberblade, før du aktiverer medlemskabet igen.

Når du har givet vores barberskraber et forsøg, eller har behov for nye barberblade, kan du aktivere medlemskabet igen fra din profilside. Her vil du have valgmuligheden for at vi sender barberblade med det samme eller venter til en anden dato. Super simpelt, ingen håndjern og maks fleksibilitet ! 😉
skaermbillede-2017-02-05-kl-00-50-09

Kan i sende min første opfyldningsrunde senere?

Det kan du tro, at vi kan! Vi sender dig din første opfyldningsrunde á 4 barberblade 14 dage efter tilmelding, simpelthen fordi vi vil sikre at du ikke står og mangler barberblade lige pludseligt. Dog kan du altid rykke datoen lige så langt ud i fremtiden du vil. Du bestemmer selv hvornår og hvor ofte vi skal sende dig barberblade igen. 

Når du har gennemført et af medlemskaberne, så går du ind på din profilside og udsætter forsendelsen via. kalenderen.

Super simpelt, ingen håndjern og maks fleksibilitet ! 😉

skaermbillede-2017-02-05-kl-01-00-47

Hvad hvis jeg kun vil have prøvepakken?

Intet problem! Du har som udgangspunkt 14 dage til at opsige dit medlemskab, inden vi sender dig nye barberblade. Opsigelsen sker fra din profilside under leveringsplan. Beslutter du dig for at vende tilbage på et senere tidspunkt, kan du altid genaktivere medlemskabet fra din profilside igen. Vi kommer absolut til at savne dig! 🙁

Hvor hurtigt kommer min prøvepakke frem? Jeg er blevet langskægget!!

Uden klinger du’er helten jow ikke! Rent faktisk benytter vi os af de hurtigste leverandører, til at levere din prøvepakke. Hvis du bestiller inden kl.14.30 på en hverdag eller søndag kl 15:30, så ligger din forsendelse (forventet) i din postkasse efterfølgende dag inden kl 07:00 om morgenen! Vores leverandør har nøglerne til 99% af landets opgange, da de har omdelt morgenaviser de sidste mange år. Yes, det er lynhurtige brevduer vi bruger! 😉

Medlemskabet

Hvad koster efterfølgende barberblade?

Du betaler kun for det hvad du modtager fra os. Du bestemmer selv hvornår og hvor ofte vi skal sende barberblade til dig. Vi sender dig opfyldningsblade i en pakke á 4 barberblade til én fast lav pris på 99kr. (fri fragt) og leveret direkte til din postkasse.

Jeg vil selv bestemme hvornår jeg vil købe barberblade, tilbyder i det?

Det kan du tro! Rent faktisk er der mange af vores medlemer, der ønsker at køre med længere intervaller end vi tilbyder eller ønsker blot at købe barberblade når det passer dem. Du skal blot sætte dit medlemskab i bero lige så snart du er tilmeldt. Når det er ved at være tid til nye barberblade, skal du blot aktivere medlemskabet og vælge afsendt i dag. Vores sytem opretter automatisk herfra en ordre på 4 nye barberblade til dig, og du kan trygt sætte dit medlemskab i bero igen, til næste gang du har behov for nye barberblade.

skaermbillede-2017-02-05-kl-01-42-32

Jeg barberer mig ikke så ofte og har derfor ikke behov for blade så hyppigt?

Barbering er en personlig ting, og derfor har vi lavet Barberklingen så fleksibel som overhovedet mulig – netop så vi passer ind til alles behov. Du kan til enhver tid sætte dit medlemskab i bero eller udskyde dine forsendelser ud fra kalenderen på din profilside.

Er der nogen bindingsperiode og er det let at opsige?

Livet burde være let – så hvis du ikke ønsker at fortsætte med dit medlemskab, er det let at opsige dit medlemskab helt uden varsel, ved at logge ind under ‘Min Profil’.

Hvis du ønsker at tage en pause, kan du til enhver tid sætte dit medlemskab i bero indtil du har behov for nye blade.

Barberbladet

Hvor mange barberinger holder jeres blade til?

Det er et utroligt godt spørgsmål! Nogle af vores medlemer skifter blad én gang om måneden og andre hver mandag 😉 Hvis du barberer dig dagligt, anbefaler vi et nyt frisk blad hver mandag morgen. Det holder din barbering frisk og skarp – så er det også lettere at huske!

Om ikke andet, så er barbering en personlig ting. Det afhænger af din hud, hår og hvor skarp du ønsker din barbering. Så er det ultimativt en personlig præference. Du kan altid justere op/ned i hyppigheden samt hvornår vi skal sende, så det passer dine behov. 

Har i barberblade til kvinder? Vi betaler ALT for meget i dag!

Det kan du bestemt tro vi har! Vi har utrolig mange glade og tilfredse kvindelige medlemmer i dag 😀

Rent faktisk er vores barberblade udviklet både til kvinder og mænd lige fra start af. Vi har et hjul som sidder under bladene, der især er effektivt når man barberer ben eller bodyshaver under bruseren. Den sikrer at skraberen kører som en drøm og man kan navigere rundt med den uden besvær. Årsagen til at vi kom på idéen med hjulet, var at vi var så trætte af at alle de andre skrabere på markedet kan finde på at “sætte sig” på huden og give et pludseligt ryk når man bodyshaver. 

Har jeres barberskraber et blad til hårene under næsen samt kanter?

Ja, alle vores barberblade er udstyret med 5+1 blade. På toppen af alle vores barberblade finder du vores nyudviklede præcisionsblad. Om det gælder de irriterende hår lige under næsen, skæglinjer eller bikinilinjen – så er vores præcisionsblad skabt til netop alle formål.

#barberklingen på Instagram